İşdən sonra evdə dincələrkən uzun qeydiyyat formaları və mürəkkəb təlimatlarla vaxt itirmək istəmirəm. Mənə birbaşa brauzerdən açılan, əsas bölmələri tez tapılan və istifadəsini asan başa düşə biləcəyim bir onlayn seçim daha uyğundur. Azərbaycanda belə platforma axtararkən mobil versiyanın keyfiyyəti və texniki sabitlikdən əlavə, məxfilik siyasəti, şəxsi məlumatların qorunması və hesab təhlükəsizliyi ilə bağlı hansı məlumatları əvvəlcədən yoxlamaq lazımdır?
3 Views
.png)

Həftəsonu evdə sakit oturanda vaxtın necə keçdiyini bəzən hiss etmirəm. Bir fincan çay götürürəm, telefonda müxtəlif mövzulara baxıram və bir səhifədən digərinə keçirəm. Konkret məqsədim olmur, sadəcə maraqlı bir şey tapmaq istəyirəm. Belə bir axşamda ünvanına rast gəldim. Səhifəni bir müddət araşdırdım və təqdim olunan məlumatları nəzərdən keçirdim. Fikrimcə, fərqli rəqəmsal seçim axtaran insanların diqqətini çəkə bilər. Məncə, burada əsas məsələ tələsməməkdir. Hər hansı yeni platformaya baxanda əvvəlcə qaydaları, şərtləri və digər məlumatları oxumaq daha düzgündür. Sonra insan özü üçün bunun maraqlı olub-olmadığına qərar verir. Mən belə yanaşıram və başqasına da kor-koranə seçim etməyi məsləhət görmərəm. :) Hər kəsin zövqü fərqlidir, buna görə mən bu səhifəni hamıya uyğun universal seçim kimi təqdim etmirəm. Sadəcə özüm qarşılaşdığım bir variantı bölüşürəm. Axşam üçün yeni rəqəmsal məşğuliyyət axtaran varsa, nəzər sala bilər.